Празнувайте Международния ден на младежта заедно с НАРД!

Национален алианс за работа с доброволци за поредна година е партньор в провеждането на 12 август – Международния ден на младежта в Пловдив. Събитието се организира от Областен информационен център и Община Пловдив. По традиция ще бъдат организирани игри със състезателен и приключенски характер, като тази година надпреварата ще бъде индивидуална, а не отборна. При успешно преминаване на всички препятствия участниците ще получат право да се включат в томбола с много награди и изненади – ваучери за спортни стоки, билети за кино, картинг и аквацентър и други.

В игрите ще се включат още представители на Наградата на Херцога на Единбург, Job Fair и AIESEC Пловдив. Последните ще бъдат представени от група студенти от цял свят, които са в града по програма за обмен на организацията. Предвидено е промотиране на безрисково сексуално поведение и безплатно и анонимно изследване за ХИВ и СПИН, осигурено от фондация “Авис Вита”, които ще предоставят своя мобилен кабинет.

Гвоздеят на деня е концерт на популярната хип-хоп група Ice Cream. Ще има и други изпълнители, но имената им ще останат изненада до последния момент.

Приключенските игри започват точно в 19 часа, а концертът е час по-късно на Гребна база – Пловдив /до паркинга на Кулата/. Очакваме Ви!

You may also like...