Срещите на доброволците от МЦ Клуб НСО, Търговище с клиентите на КПЗГО

Срещите на доброволците от МЦ Клуб НСО, Търговище с клиентите на КПЗГО

На традиционните срещи, които през лятото организираме всеки петък на доброволците от МЦ Клуб НСО, Търговище с клиентите на Комплекс за психично-здравни грижи – кв. Бряг вече се създадоха няколко искрени приятелства и ние сме много радостни от това.

Клиентите на Комплекса всеки път очакват с нетърпение всяка следваща среща с младите доброволци, а те винаги са им подготвили интересни игри, приятни маршрути за разходки и вълнуващи преживявания.

Тези срещи са истински ценни и винаги незабравимо прекарани. Доброволците се учат да приемат различните и да бъдат толерантни, клиентите на Комплекса пък се радват на така нужното им внимание, приятелско отношение и красиви моменти прекарани с едни наистина красиви хора.

Това е снимка от последната ни разходка. Момичето в центъра се казва Хеджи и е най – новата ни доброволка, съвсем от скоро е в Центъра и тук е на първата си акция с нас. Беше и страшно интересно да общува с нашите приятели от Комплекса, беше доста любопитна и научи много неща за тях – какви хобита имат, какво обичат да правят и как минава ежедневието им.

You may also like...