Обичай и шофирай безопасно!

Обичай и шофирай безопасно!

Провокативни акции от доброволците на Национален алианс за работа с доброволци ще се осъществят в Пловдив на празника на двамата светци Валентин и Трифон – 14-и февруари!

Денят ще започне с раздаването на безплатни презервативи и послания за безопасна любов в 10 пловдивски училища и ВУЗ-ове. „Знаем младичък си ти, но презерватив си вземи” и „Секс, бебе, СПИН … толкова много проблеми, едно решение – Презерватив!” са само част от посланията, които ще получат на празника учениците в Пловдив.

Специално за шофьорите, които ще се изкушат да изпият чаша вино на празника на Трифон Зарезан, доброволците на НАРД ще издигнат плакати с надпис: „Любовта прощава! Алкохолът – не!” и „Шофирането е като секса! Действай внимателно”. И за да е по-силно посланието, доброволците ще се изправят с плакати в ръка срещу шофьорите на самите пешеходни пътеки. Акцията ще стартира в 13 часа на кръстовището на бул. Руски и 6-ти септември.

След кратко шествие, точно в 14 часа на Джумаята в Пловдив, започва и традиционно раздаване на балони-сърца, презервативи и любовни късметчета. Всеки, който пожелае може да си направи снимка с Голямото сърце или Голямата бъчва, в зависимост от това кой светец почита. За по-смелите двойки има предвидени и Любовни зарчета, които ще им дадат предложения за разнообразяване на любовните игри.

Доброволците в Местен център за работа с доброволци в ПГЕЕ Пловдив, са организирали истинско състезание между привържениците на Празника на влюбените и Празника на виното. Освен традиционния за гимназията конкурс за най-оригинална валентинка, доброволците са организирали атрактивни игри за учениците!

Празникът и предизвикателствата ще завършат в Бар Емона, където от 22 часа Национален алианс за работа с доброволци организират горещи игри за всички – влюбени или пък търсещи любовта, млади хора в Пловдив. Входът е свободен, а силните емоции – задължителни!

В медиите:20four7 – 2, 20four7, Под тепето, PlovdivNews, Фокус, Медия кафе, ПловдивУтре, ДарикНюз, SNews, 20four7, Пловдив Медия, ТемпоНюз, 3rdnews, plovdiv24, Радио Пловдив, ДирБг, Дарик Пловдив, Под тепето 2, БНТ Пловдив, PlovdivClubs, Y-peer,

You may also like...