Четири сделки за над 8 хиляди лева сключи НАРД

Четири сделки на обща стойност 8200 лева сключи Националният алианс за работа с доброволци на провелата се Борса за проекти и идеи в Пловдив. Инициативата се организира за трета поредна година в града от един от успешните партньори на НАРД – фондация “Лале”.

Сделки бяха направени с хотел “НОВИЗ”, с издателска къща “Жанет 45” и фондациите “Джендър Алтернативи” и “Лале”. Сред проектите има дарения на играчки и книжки за създаването на терапевтичен център на НАРД в Клиниката по детска хирургия на Университетска болница “Св. Георги”, правни консултации, стажове и обучения, реклама и промотиране на доброволчеството на различни събития. Самите сделки представляват възможност за взаимоизгодно сътрудничество, а специално жури прави оценка на реалната стойност на партньорството, ако трябва всяка една от страните да го заплати.

Любопитен факт е, че благодарение на споразумението с НАРД книгоиздателите от “Жанет 45” се отделиха от конкуренцията в лицето на няколко фирми и спечелиха първо място по брой сключени сделки.

Самата борса завърши с общо 44 сключени сделки за общата сума от 65 хиляди лева.

Както всеки път, доброволците на НАРД бяха на линия и осигуриха безпроблемното протичане на събитието в сградата на Общинския съвет. Благодарности за страхотната работа на един от най-новите ни членове Иванина, както и за сериозната професионална подкрепа на “старите” кадри Дани и Йоана.

Снимки можете да видите тук.

You may also like...