Искаш да се докоснеш до големия спорт? Стани Доброволец!

Национален алианс за работа с доброволци  /НАРД/ е един от  партньорите на Световното първенство по фехтовка за кадети и младежи 2014, което се организира от FIE и Българска федерация по фехтовка.

Първенството ще се проведе от 3 до 12 април 2014 г, в Палата 13  на Международен панаир Пловдив. Очаква се в града на тепетата да пристигнат над 1200 състезатели от повече от 100 страни.

“Пловдив има смелостта да организира това мащабно и сериозно първенство. Присъствала съм на няколко големи първенства в Бъгария и знам, че тук винаги организацията е на ниво. Сигурна съм, че и този път състезанието ще е на много високо ниво”,заяви  вицепрезидентът на световната федерация Ана Паску .

Всеки, който иска да подкрепи професионалния спорт, може да го направи, като се включи с доброволен труд в дните на Световното първенство. Това е една страхотна възможност за нови преживявания, контакти с млади хора от цял свят и преживяване на спортни емоции.

За да станете част от екипа доброволци на Световното първенство в Пловдив, координирани от Национален алианс за работа с доброволци, е нужно да попълни он-лайн форма за участие /конкретните дни и часове,  в които можете да се включите се отбелязват във формата/ до 20 март 2014г.

Търсим мотивирани, активни хора над 16г.! Не пропускайте възможността!


You may also like...