Официално откриване на Община Хисар – 13.10.2008г

Г-жа Ренета Венева – Изпълнителен Директор на Национален алианс за работа с доброволци и г-н Пирянков – кмет на Хисар на 13.10.2008г. откриха Център за обществена подкрепа. Центърът е част от изпълнението на проект “Предоставяне на социални услуги за деца и семейства в общините Хисар, Кричим и Съединение” реализиран от НАРД, финансиран по програма ФАР Деинституционализация посредством предоставяне на услуги в общността Проект “Предоставяне на социални услуги в общините Хисар, Кричим и Съединение”.

Сред поканените гости на откриването бяха г-н Красимир Ангелов – зам. Кмет общ. Пловдив, г-жа Катя Минова – Директор Регионална дирекция социално подпомагане,  г-жа Ангелина Пашова – Директор Дирекция социално подпомагане, както ирегионални представители на Изпълнителната агенция по програма ФАР, Директори на местни училища и целодневни детски градини, доброволци и граждани. Детска вокална група към училища СОУ »Христо Смирненски» и ОУ «Климент Охридски» зарадва гостите със своето изпълнение. С водосвет отец Александър освети Центъра, където децата и семействата на град Хисар ще получават подкрепа. Дороволци към Центъра почерпиха гостите с пита и мед.

Координаторът Боряна Илиева и социалният работник Цветелина Пенева на Център за обществена подкрепа – Хисар запознаха гостите с предоставяните от Центъра услуги и обособените зали за психомоторика, индивидуална работа с деца, групова работа с деца и семейно консултиране.

Събитието беше отразено от представители на медиите от град Хисар.

You may also like...