12 август – “Да сме заедно е най-добре!”

Община Пловдив и Национален Алианс за работа с доброволци (НАРД) ви канят да отбележим заедно Международния ден на на Младежта с празник под наслов “Да сме заедно е най-добре!”.
Празника ще се проведе на 12 август /неделя/ от 18.00 до 20.30 ч. в Градската градина.
Десет пловдивски организации, работещи с млади хора ще се впуснат в емоционална надпревара. Всеки отбор ще премине през 10 пункта, разположени в градската градина, на които го очакват различни забавни, логически и спортни предизвикателства. За всяка успешно преминала задача отборът трупа точки. На края на празника ще бъдат обявени и наградени отборите, събрали най-много точки. На финала ще завършим с масов флаш моб и със страхотни музикални изпълнения на млади пловдивски звезди!
Със свои отбори в празника по повод Международния ден на младежта ще се ключат: студентската организация AIESEC Пловдив, Фондация „Голям брат, голяма сестра”, Национален алианс на хора с редки полести, Фондация „Пловдив 2019”, Млади лидери към НАРД, ПИЦ, , Национална скаутска организация на България, ученици от ПГЕЕ, отбор Журналисти от пловдивски медии.
Със специално участие по повод Европейската година на диалог между поколенията и активното стареене има и отбора на ТД „Шипка”.
Всеки, който има желание може да се присъедини и да участва в специално организирани от НАРД игри и забавления, както и да преживее невероятните изпитания на постовете.
Нека заедно да сътворим един магически младежки празник!

МЕДИИ: Медиа Кафе, Пловдив 24, Община Пловдив, Пловдив Утре, Пловдив 24, Густо Нюз,, DCTV, Радио Пловдив, Пловдив Нюз, Регион днес,

You may also like...