Уникален сайт за благотворителност създаде НАРД

Уникален по рода си уебсайт за благотворителност създаде Национален алианс за работа с доброволци. Платформата http://www.madeforcause.com/ е насочена към промотиране и онлайн продажба на продукти, създадени за каузи с обществено значение от различни организации в цялата страна. Новаторското в уебсайта е, че всеки продукт в него е обвързан с конкретна кауза и потребителите ще бъдат сигурни къде точно отиват дадените от тях средства. Гарант за изпълнението и отчитането на продажбите е Национален алианс за работа с доброволци. На уебсайта има подробна информация за продуктите, каузите, организациите, както и начините за поръчка и доставка на избраните стоки и/или услуги.

Уебсайтът http://www.madeforcause.com/ вече е активен и може да се похвали с първата инициатива, за която извършва продажби онлайн – Седмица на благотворителността в Пловдив.

Made For Cause означава буквално „създаден за кауза” и е директно послание към потребителите, които желаят да подкрепят конкретна организация, която работи за решаването на обществено значими проблеми. От друга страна, Made For Cause е възможност за работещите организации от третия сектор да намерят по-бърз достъп до потребители със социална ангажираност и да създават нови партньорства на местно, регионално и национално ниво. Не на последно място Made For Cause ще гарантира спазването на прозрачност и информираност на потребителите и обществеността за развитието и постигнатите резултати за всяка кауза.

Уебсайтът http://www.madeforcause.com/ е създаден, изработен и поддържан изцяло от Национален алианс за работа с доброволци и се подкрепя от Община Пловдив.

НАРД изказва специални благодарности на екипа на “Вискомп” ООД, който се погрижи за цялостния уебдизайн на платформата и вложи много енергия и хъс за превръщането на идеята Made For Cause в реалност.

You may also like...