Пътуваща изложба “ПРОвокирай се с ПРОфесия”

 

Untitled

Младежки Информационен Консултантски Център /МИКЦ/, домакинстван от Национален Алианс за работа с доброволци /НАРД/ Пловдив ще отбележи Европейската седмица на младежта в периода 3 -10 май.

Инициативата послучай Седмицата ще представлява изложба с надслов „ПРОвокирай се с ПРОфесия”. Целта на изложбата е представяне на провокативни снимки от различни сфери на трудовата заетост с информация за нужните умения за конкретната професия и местата, на които те могат да бъдат придобити.
В периода 3-8 май изложбата ще посети 4 училища на територията на Пловдив: „Професионална Гимназия по хранителни технологии и техника”, „Професионална Гимназия по електроника и електротехника”, СОУ “Св.Св Кирил и Методи ” и СОУ “Константин Величков “. Официалното откриване на изложбата за широката общественост ще е на 09.05.2015г. /Ден на Европа/  от 11 часа на Римския стадион на главната улица  в гр.Пловдив. МИКЦ Пловдив ще си партнира на „Хора на пловдивските момчета„ при организирането на флашмоб, който ще се проведе преди официалното откриване на изложбата.

Повече информация може да намерите на: http://europa.eu/youth/eyw/country/70/event_bg

You may also like...