Библиотека в парка – да се срещнем в Градската градина

Първата лятна читалня на открито за град Пловдив ще стане факт на 04.07.2012 година. Доброволците на Местен център за работа с доброволци към Детски отдел на РНБ “Иван Вазов” ще Ви посрещнат в Цар Симеоновата градина от 10:00 часа и ще покажат на децата Ви невероятни забавления с книжки. Голяма част от тях са дарени от пловдивчани, а новите издания бяха донесени от издателства, които милеят за децата на България. Ще видите красивите образователни списания “Бърборино” на изд. “Фют”, забавните умни книжки на изд.”Клевър бук” и невероятно интересните и развиващи издания на “Просвета”. Вашите деца ще могат да се докоснат до всяка творба, която ги впечатли, да почетат от интригуващите и да отговорят на питащите ги книжки. От Вас се иска да ги доведете до Пеещите фонтани в 10, да се забавлявате с тях до 12 часа и отново да си спомните за тези вълнуващи срещи с книгите, което да Ви доведе отново ЗАЕДНО и следващата сряда. До края на месец ЮЛИ ще имаме четири срещи. Можете да се включвате свободно в инициативата,както и да водите приятели. Ако не намерите подходящата книжка, Детски отдел е наблизо, за да Ви помогне.
Доброволците на НАРД ще Ви показват интересни игри, описани сред страниците, ще Ви насочват в откриването на подходящата книга за възрастта на детето Ви, ще четат на по-малките, ще показват как се прави мини театър, ще оцветявате любимите си герои и… Елате и ще видите!!!

“Библиотека в парка – да се срещнем в Градската градина” е на 4, 11, 18 и 25 юли от 10 до 12 ч. в Цар Симеоновата градина в Пловдив

СНИМКИ ТУК

МЕДИИ: БНТ 2 – новини,

You may also like...